Julia Roberts i Demi Moore stigle u Beograd, zašto?

Beogradske ulice ovih dana su poput Holivudske staze slavnih, jer po njima hodaju neke od najvećih svjetskih filmskih diva današnjice – Julia Roberts i Demi Moore. Obje su u prijestolnicu došle u tajnosti, bez zvaničnih protokola ili organiziranih prijema i obilazaka, prenosi B92.

Slika Julie Roberts s kćerkom Foto: Profimedia

I dok je Demi Moore svoju privatnost i razlog dolaska uspjela da sačuva od beogradskih foto-reportera i novinara, koji su jučer dobro strateški postavljeni po cijelom gradu pokušavali da “ulove” holivudske zvijezde, Julija kao da se nije ni trudila da to učini. U petak i subotu komotno se tako šetala centrom grada u društvu svog supruga, filmskog djelatnika Danijela Modera, njihove kćerke Hazel i sinova Finnea Voltera i Henria Daniela.

Upravo je Moder razlog zbog koga su u Beogradu. On će biti direktor fotografije filma “Ibiza”, čije snimanje počinje za par dana u Beogradu, a potom se ekipa seli u Split.

Romantična komedija u režiji Aleksa Richanbacha, s radnim nazivom “Zaljubljena u di-džeja”, snima se za “Netfliks”, a među producentima je i slavni glumac Will Farrell. U glavnoj ulozi je atraktivna Gillian Jacobs, čiji lik u filmu s dvije drugarice kreće na putovanje u potrazi za slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barceloni i na Ibizi, pa lokacije za snimanje ni malo ne čude – Beograd će “glumiti” Barcelonu, a Split Ibizu.


Izvor: B92

Facebook komentari