Domaćini iz Moravica osvojili 1. mjesto na malonogometnom turniru

Malonogometni turnir humanitarnog karaktera u svrhu nabavke sportske opreme za pionire NK Željezničar iz Moravice održan je 4.marta 2017. u Vrbovskom.

Turnir je organizirao nogometni klub “Željezničar” iz Moravica, a suorganizatori i financijski pokrovitelji su Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske i Karlovačke županije.
Predsjednik VSNM PGŽ Jovica Radmanović je istaknuo da su se vrlo rado odazvali i prihvatili poziv predsjednika NK „Željezničar“, Nevena Musulina da pomognu u nabavci opreme za NK „Željezničar“ iz Moravica, na način da su kontaktirali i Vijeće srpske nacionalne manjine Karlovačke županije koje se, također rado odazvalo i sudjelovalo u realizaciji, kao i u iniciranju dolaska ekipa sa područja Karlovačke županije.

Osim u organizacijskom i financijskom aspektu turnira, predsjednik VSNM PGŽ Jovica Radmanović i predsjednik SKD „Prosvjeta“ Siniša Ljubojević su i sudjelovali kao igrači u ekipama Rijeke i Ogulina.

Grad Vrbovsko je, također izašao u susret i pomogao tako da je osigurao besplatnu dvoranu.
Turnir su posjetile i podržale predsjednica VSNM grada Karlovca Marina Lavrnić i predsjednica VSNM grada Malog Lošinja Mirjana Popović.


Prosvjeta.net

Facebook komentari